This website uses cookies for statistics, customized content and ads. By using this site, you agree that we may store and access cookies on your device. More info

Courses


Show:
Sort By:

Learn SketchUp (Training Level I)

I den här kursen får du lära dig grunderna i Sketchup, 2D och 3D. Sketchup är ett av världens bästa 3D-modelleringsprogram för att enkelt formge byggda ting och miljöer på ett snabbt och användarvänli..

8,750 SEK Ex Tax: 7,000 SEK

Learn SketchUp (Training Level II)

Kursen SketchUp Level II ger dig färdigheter att ta dig an svårare utmaningar, ensam eller med andra, i programmet. Efter kursen har du lärt känna de fIesta funktionerna. Nu kan du tillämpa och kombin..

8,750 SEK Ex Tax: 7,000 SEK

Learn V-Ray for SketchUp (Training Level I)

I kursen V-Ray for SketchUp Level I får du lära dig att skapa fotorealistiska renderingar. Med både Sketchup och V-Ray i verktygsbältet kommer du snart kunna visualisera vad du vill. Efter kursen..

10,000 SEK Ex Tax: 8,000 SEK

Tailor-made Masterclass in SketchUp

Vi erbjuder en skräddarsydd masterclass i SketchUp. Det är en kurs som anpassas efter de specifika behoven hos personal på företag, universitet, organisationer och föreningar. Tyngdpunkten ligger i fö..

 

 

Kurser inom 2D & 3D

 

 

Med hjälp av vårt stora konsultnätverk av specialister, erbjuder vi kurser i 3D‑program, CAD‑program, 3D‑printing och 3D‑scanning.

 

 

Kursämnen

Tack vare många års erfarenhet i branschen, har vi på Creative Tools haft förmånen att kunna utveckla ett nära samarbete med specialister inom flera av de program och produkter vi säljer. Här kan du se exempel på ämnen som vi kan erbjuda kurser i:

 • SketchUp
 • Autodesk 3ds Max
 • Autodesk Maya
 • Cinema 4D
 • Rhino
 • ZBrush
 • 3D-printing
 • 3D-scanning 
 

Intresserad av en kurs i något annat program eller annan produkt vi erbjuder? Kontakta oss med din förfrågan, så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Kursnivåer

 • Level I
 • Level II 
 • Skräddarsydd masterclass

När och var?

Vi kan arrangera våra kurser hos oss i Halmstad, på distans eller ute hos dig som kund. Det beror på dina önskemål och på konsultens tillgänglighet/ort. Likaså när kursen hålls, diskuteras tillsammans så att det passar alla parter.

Investera i kunskap! Lyft verksamheten till nästa nivå.

Boka din kurs online!

Här listas några av våra vanligaste kurser, som du kan se pris för och boka direkt online. Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av mer information eller bokning av kurs i andra program eller produkter i vårt sortiment. 
I den här kursen får du lära dig grunderna i Sketchup, 2D och 3D. Sketchup är ett av världens bästa ..
8,750 SEK
Ex Tax: 7,000 SEK

Kursen SketchUp Level II ger dig färdigheter att ta dig an svårare utmaningar, ensam eller med andra..
8,750 SEK
Ex Tax: 7,000 SEK

I kursen V-Ray for SketchUp Level I får du lära dig att skapa fotorealistiska renderingar. Med ..
10,000 SEK
Ex Tax: 8,000 SEK

Vi erbjuder en skräddarsydd masterclass i SketchUp. Det är en kurs som anpassas efter de specifika b..
0 SEK
Ex Tax: 0 SEK

Vill du veta mer om våra kurser?

Skicka en förfrågan till oss, så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig och/eller ditt team.