This website uses cookies for statistics, customized content and ads. By using this site, you agree that we may store and access cookies on your device. More info

Welcome


Vilka är Creative Tools?


Creative Tools erbjuder ett brett sortiment av mjukvara och hårdvara inom 2D och 3D för professionella kreatörer. Med lång erfarenhet är vi en trygg leverantör som underlättar er licenshantering och erbjuder flexibla betalningsalternativ samt fri teknisk support. 

 

Kontakta oss idag!

  

Media & Entertainment

 

Animerade 3D-karaktärer som interagerar med skådespelare filmade i studio. Virtuella världar, scener och rekvisita som inte finns. Simulerade vätskor som fotorealistiskt stänker och böljar. Här finns verktygen och lösningarna när fantasifull kreativtitet och tekniska utmaningar möts och formar ryggraden i dagens och framtidens film, tv och spel. Även visualiseringar för arkitekter, designers och produktutvecklare.

 

Se vårt programutbud för Media & Entertainment

 

CAD och tillverkning

 

Programvaror för konstruktion, prototyptillverkning, bygg och lantmäteri. Exakt och effektiv framställning av 2D- och 3D-underlag i säkra och användarvänliga licenslösningar med möjligheter till kraftfulla molntjänster.

 

Se vårt programutbud för CAD & tillverkning

 

  

  

3D-skrivare och hårdvaror

 

Maskiner och material som förverkligar dina tänkta tankar och idéer. 3D-skrivare, 3D-skannrar, plastfilament och annat byggmaterial, kameror, ritplattor och branschens vassaste arbetsstationer för effektivaste resultat. Och glöm inte de ovärderliga reservdelarna och tillbehören.

 

Se våra 3D-skrivare och hårdvaror

 

What our customers say
 

What are your thoughts about us? Leave a review and let us know!