This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. By using this site, you agree that we may store and access cookies on your device. More info

MakerBot in the Classroom - An Introduction to 3D Printing and Design (Swedish edition)

MakerBot in the Classroom - An Introduction to 3D Printing and Design (Swedish edition)

Description

The Swedish Edition of the book "MakerBot in the Classroom: An introduction to 3D Printing and Design).

MakerBot i klassrummet: En introduktion till 3D-utskrift och 3D-design är en 144-sidig bok som riktar sig till lärare som vill komma igång med 3D-printing i undervisningen. Boken ger dig den kunskap och inspiration som behövs för att integrera 3D-printing i undervisningen och för att lära eleverna grunderna inom 3D-design. Boken är framtagen av MakerBot Education, och är översatt till svenska.

 

Om boken

Ge dina elever möjlighet att designa, samarbeta och skapa fantastiska saker som du knappt trodde var möjliga med MakerBot i klassrummet: En introduktion till 3D-utskrift och 3D-designMakerBot i klassrummet innehåller grunderna i 3D-utskrift och 3D-design, med idéer, projekt och aktiviteter för hur du integrerar 3D-skrivare i lärandet.

I takt med att 3D-utskriftstekniken fortsätter att utvecklas, samarbetar MakerBot Education med pedagoger för att tillhandahålla verktyg, resurser och stöd som krävs för att komma igång med den här nya tekniken. Bli en av de tusentals pedagoger som redan använder 3D-utskrifter för att göra lektionerna mer intressanta och väcka elevernas kreativitet och engagemang. 

Det ska bli spännande att se vad ni skapar!

 

Gratis digital utgåva till dig som har en MakerBot 3D-skrivare

Du som redan har en MakerBot 3D-skrivare, kan få en gratis nedladdning av den digitala utgåvan av MakerBot i klassrummetLogga in och registrera din 3D-skrivare här för att få tillgång till nedladdningen. 

 

Software Specifications
Software type Literature
  • Product Code: 3305010
  • Availability: In Stock
  • 519 SEK
  • Ex Tax: 490 SEK

Please note that the right to return an item does not apply to digital deliveries or computer software where the serial number is delivered digitally. Even digital deliveries have a processing time as serial numbers and such must be verified.

Please note that we can only deliver this item to customers in Scandinavia.

Tags: makerbot, klassrummet, introduktion, till, 3d-utskrift, och, 3d-design, bok, klassrummet, 3d-printing, undervisning, skola klassrummet:, (bok)